Iskolánk nyertes a Világ Gyalogló Nap rendezvényen

Magyar Szabadidősport Szövetség

1146 Budapest Istvánmezei út 1-3. II./212.

Budapest, 2014. november 12.

Dombóvári József Attila Általános Iskola

Magyarné Lehóczki Éva részére

Tisztelt Világ Gyalogló Napi rendezvényben résztvevő és egyben szervező!

2014-ben a Magyar Szabadidősport Szövetség ismét megrendezte a gyaloglást népszerűsítő rendezvényét a Világ Gyalogló Napot – csatlakozva a nemzetközi kezdeményezéshez – idén először egész október hónapban!

Örömünkre szolgált, hogy második alkalommal az iskolák egy részét is sikerült bevonnunk ebbe az eseménybe, hiszen a gyaloglás, a séta rendszeresen űzve alkalmas eszköz lehet az egészség megtartására, az iskolai közösség erősítésére, társakkal, barátokkal gyakorolva pedig egyúttal remek időtöltés.

A Szervező Bizottság nevében tájékoztatjuk a Dombóvári József Attila Általános Iskolát, hogy az iskolák részére kiírt versenyben eleget tettek az értékeléshez szükséges elvárásoknak, továbbá a mozgósítási versenyben is kiemelkedtek, így a Dombóvári József Attila Általános Iskolát díjazásban részesítjük.

A Coca-Cola cég „Add át a mozgás örömét” promóciójában a Magyar Szabadidősport Szövetségnek az előre tervezett futball-labda mennyiséghez képest lehetőség nyílt a díjazás mértékének növelésére. Így tanintézményüknek

15 db emblémázott pólót és 25 futball-labdát ad át nyereményként.

Gratulálunk a remek helyi rendezésükhöz, munkájukkal a szabadidősport területén újra egyedülállóan magas részvétellel járó országos esemény megszervezéséhez járultak hozzá. A jövő évi „együttsétálás” reményében minél több mozgással, sportolással eltöltött napot kívánunk Önöknek és iskolájuk diákjainak!

Reméljük, 2015-ben is nevezni fognak a Világ Gyalogló Napra!

Addig is szívből kívánunk sok szakmai sikert és további sikeres együttműködést!

Üdvözlettel:

Salga Péter

főtitkár