Adventi ünnepkör alsó tagozatban

December 6-án személyesen látogatott el a mikulás. A negyedik évfolyamos gyerekek műsorral köszöntötték, s az elsősöket saját kezűleg készített ajándékokkal lepték meg.
A kicsik agyon élvezték a bábjelenetet, s még a Mikulásnak is örömmel énekeltek.
Búcsúzóul megígérték neki, hogy szót fogadnak szüleiknek és a tanító néniknek is.

December 11-én és 12-én „Csillagszóró” vetélkedőt szerveztünk az alsó tagozatos tanulóknak.
A gyerekek egy karácsonyhoz kapcsolódó vidám filmet néztek meg, majd önállóan TOTÓT töltöttek ki, melyet az osztályfőnökök értékeltek. Az ajándékba kapott tea, kalács, szaloncukor, csillagszóró igazi karácsonyi hangulatot varázsolt az ebédlőben.

December 17-én és 18-án rendeztük meg iskolánkban az évek óta hagyományos karácsonyváró kézműves foglalkozást. A pedagógusok már hetek óta készülődtek, hogy minél több helyszínen ötletes karácsonyi ajándékokat barkácsolhassanak a gyerekek. A délutánra a diákok, szülők, nagyszülők nagy izgalommal készültek. A karácsonyi zeneszó mellett külön öröm volt számunkra a mézeskalács sütése, díszítése, amit élvezettel fogyasztottak el. A remek hangulatot elárulták a mosolygó gyermekarcok.

Mindhárom program iskolánk jó gyakorlatának része, mely az alsó tagozatos nevelők aktív részvételével, szervezésével zajlik.
Köszönet érte!

jgy_mikulas_2013 jgy_kezmuv_2013 jgy_csillagsz_2013